Cauta in baza de date
Oferta
Imobil
Zona
 
 
Adauga un anunt
Oferta
Imobil
Zona
Detalii imobil:
 
Contact rapid
Adresa: Str. Calea Bucuresti, Bl. 29, Sc. D, Ap. 1, Pitesti - Judetul Arges
Tel/Fax: +40-248-22.09.65
Mobil: +40-729-88.41.28
Email: agentia_global@yahoo.com
 
Lucram impreuna
 
Director web
 
SEO Romania
 
Europe Real Estate Directory
 
Imobiliare
 
Despre noi
 

In 2004 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Pitesti o agentie imobiliara care sa presteze servicii imobiliare profesioniste.

Dupa 12 ani de activitate agentia imobiliara  GLOBAL IMOBILIARE s-a impus ca un partener important pentru investitorii romani si straini.

Ne-am specializat in consultanta in investitii pentru terenuri, spatii industriale, comerciale si proiecte imobiliare mari - in special in zonele Rezidentiale. In acelasi timp, oferim solutii eficiente pentru orice solicitare care implica estimari de specialitate, studii de piata, documentari de urbanism si infrastructura.

Am continuat sa investim in calitatea serviciilor pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si increderea partenerilor nostri se va consolida in timp. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt siguranta, eficienta, confidentialitatea tranzactiilor si practicarea de comisioane rezonabile.

In calitate de promotor imobiliar, GLOBAL IMOBILIARE a reusit sa castige increderea marilor companii prezente in Pitesti cat si a persoanelor fizice ,cum ar fi : SC Star Trading
Impex SRL, SC  Italy Constructii SRL, SC Conarg SA, SC Krantz Eurocentre SA, SC Carpati Com SRL, SC Vasicos Center SRL, SC Catali Shoes SRL, SC Emian Group SRL, SC Ceramiche d´ Italia SRL, SC Auchan Romania SA, SC Alprom SA ,SC Alpha Bank SA, SC Occident Prestige SRL, SC Atlas Constructii SRL, SC Procredit Bank SA, SC Automobile Dacia SA, SC Adidana SRL,SC Vadcris Group Trading SRL,SC Rool Desing SRL,SC M.G Self Plast SRL,etc.

Aceste argumente au stat la baza tranzactionarii, prin intermediul agentiei noastre, de bunuri imobiliare in valoare de cateva zeci de milioane de Euro.

Tranzactiile imobiliare intermediate (vanzari, cumparari, inchirieri, asocieri) sunt cea mai buna dovada prin care GLOBAL IMOBILIARE a fost recunoscuta ca fiind situata intre primele 2 agentii imobiliare din Pitesti.

Recomandarile clientilor nostri atesta profesionalismul firmei GLOBAL IMOBILIARE